Enquête wijkactiviteiten

Aan welke activiteiten in de wijk heb je behoefte?

We zouden het héél fijn vinden als zoveel mogelijk wijkgenoten de enquête invullen!

Het invullen neemt maximaal 5 minuten in beslag. Het is anoniem, tenzij je bij de laatste vraag je gegevens achterlaat. Voor volwassenen en kinderen zijn er verschillende vragen.

Het invullen kan van 27 januari tot 11 februari en wel op deze manier:

Bij voorkeur digitaal
via de QR-code of deze link:
https://nl.surveymonkey.com/r/BHKZHZL
Vóór 11 februari!


Schriftelijk kan ook
De komende dagen ontvangen alle bewoners in de wijk een wijkkrantje in de bus. Het middenkatern is de enquête en kan worden uitgenomen. De ingevulde enquête graag posten, vóór 11 februari in de brievenbus van: Wijkkamer Alandsbeek, Kokmeeuw 2 óf in je eigen straat op het huisnummer dat op het krantje staat aangegeven.


Waarom deze enquete?

Behoeftepeiling
Als wijkvereniging hebben we het vermoeden dat er behoefte is aan méér en mogelijk andere activiteiten. Daarom aan het begin van dit jaar onze vraag: wat zou je wíllen dat er gebeurt? Waar heb je behoefte aan of zin in? En zijn er dingen waar je aan mee wilt helpen
Resultaten

Via de website en wijkkrant ‘De Alandsbeker’ informeren we over de resultaten van deze enquête. Wij zijn heel benieuwd naar de opbrengst!

N.B.: We kunnen alleen dingen organiseren als er buurtgenoten zijn die dat willen doen. Het is allemaal vóór buren en dóór buren. Dus ook als er veel behoefte is aan een activiteit kunnen we niet beloven dat deze er ook komt.

Alvast heel veel dank voor het invullen en mede mogelijk maken van activiteiten in onze wijk!