Van spelen met muziek tot toeren met de motor

Los van al bekende activiteiten zijn er een paar nieuwe die we speciaal onder de aandacht willen brengen. Kijk voor meer informatie en aanmelding op de agenda.

Woensdag 24 mei, 19.30 uur | (start) Cursus Positieve Gezondheidsvaardigheden
Liesbeth de Goeij Leefstijlcoach - BLCN LeefstijlcoachingWerken aan positieve gezondheid is iets totaal anders dan praten over je gewicht, diëten en meer bewegen. Vanuit ‘positieve gezondheid’ kijk je naar alle kanten van je leven die invloed hebben op hoe jij in je vel zit. De cursus wordt gegeven door de ervaren leefstijlcoach Liesbeth de Goeij (zie foto) en wordt gratis aangeboden vanuit de gemeente.

Sovjet Ereveld Leusden - Leusden - TracesOfWar.nlZondag 4 juni, 11.30 uur | Excursie Sovjet Ereveld
Op zondag 4 juni bezoeken we met een groep uit de wijk het Sovjet Ereveld op Rusthof. We krijgen daar een rondleiding. Inmiddels hebben zo’n 15 mensen zich opgegeven en er is ruimte voor meer. Vervoer kunnen we onderling regelen.

Zaterdag 10 juni, 9.30 uur | Ouder Kind Ochtend: Spelen met muziek
Vanaf 10 juni organiseren we elke 2e zaterdag van de maand een Ouder Kind Ochtend in de Wijkkamer! Iedereen is welkom voor koffie/thee en om andere ouders te ontmoeten.
Op 10 juni is er een thema: Spelen met muziek door Jetske Veenstra.
Alle leeftijden zijn welkom. Vanwege beperkte ruimte deze keer vooraf aanmelden.


Maandag 19 juni, 19.30 uur | Workshop ‘In de stijl van Hundertwasser’

Voor de workshop ‘In de stijl van Hundertwasser’ van 15 mei was zoveel enthousiasme dat Florence hem op maandagavond 19 juni nog een keer gaat geven. Er zijn op moment van schrijven nog een paar plaatsen vrij.
Hieronder een foto van de zeer geslaagde avond van afgelopen 15 mei. Leuk dat er ook een paar jóngeren uit de wijk meededen.

Zaterdag 8 juli, 10.00 uur | Toeren met de motor
Laatst heeft een aantal Alandsbeekse motorliefhebbers kennis met elkaar gemaakt in Wijkkamer Alandsbeek. Ze hebben hun ervaringen met motorrijden uitgewisseld en het een en ander over rijden in een groep.
De eerste kennismakingsrit willen ze maken op zaterdag 8 juli vanaf 10.00 uur, vertrek vanaf de Wijkkamer, Kokmeeuw 2.
Zin om mee te rijden? Bekijk de agenda.