Vacature voorzitter


                                               Buurkracht Alandsbeek is meer dan een gewone Buurtvereniging!


Betreft:      vacature bestuur
Datum:      november 2023 

Vanwege het verstrijken van de maximale zittingstermijn (3×3 jaar) van de huidige voorzitter is de vereniging Buurkracht Alandsbeek op zoek naar een:

Voorzitter

die enthousiast met de zittende bestuursleden onze mooie wijkvereniging verder wil vormgeven. Natuurlijk doe je dat niet alleen. Naast de huidige vier bestuursleden hebben we ook een Stuurgroep, bestaande uit acht enthousiaste leden, die ieder de coördinatie van een werkgroep voor hun rekening nemen.
De wijkvereniging heeft nu 267 leden en dat aantal groeit langzaam maar gestaag. Op de website www.buurkrachtalandsbeek.nl kun je veel over onze vereniging lezen, van ontstaan tot aanbod.

We zoeken iemand met bestuurlijke en sociale kwaliteiten die het leuk vindt om een aantal uren per maand de voorzittersrol op zich te nemen binnen het bestuur. Om feeling te krijgen met en zicht te houden op het wel en wee van de vereniging, maak je kennis met de diverse activiteiten. Bij voorkeur ben je enigszins bekend met de sociale kaart van Leusden en weet je je ook soepel in bestuurlijke netwerken binnen de gemeente te bewegen. De functie is onbezoldigd.

Lijkt het je wat maar wil je eerst nog iets meer weten, een keer spreken met de huidige bestuursleden? Neem dan contact op met

Martijn Kraa, de huidige voorzitter, via buurkrachtalandsbeek@gmail.com of 06-30707393

Adres: (statutair) Gorzen 52 3831GE Leusden | Wijkkamer Kokmeeuw 2 3831 HJ
E-mail: buurkrachtalandsbeek@gmail.com
Website: www.buurkrachtalandsbeek.nl
Bank: NL81 INGB 0006 5572 17
KvK: 61110264