Terugblik Halloween en meer

Voor snelle beslissers: bij de workshop portret tekenen met conté
a.s. donderdagavond 2 november zijn nog 3 plekken vrij.

Het einde van oktober nadert en van een kleine selectie uit alles wat er gebeurd is doen doen we kort verslag. 

Zo was er in de herfstvakantie een gezellige voetbalmiddag o.l.v. Hans Snellenberg (Porfier) en Anouk van Dijck (Melafier). Ook Lotje de Keijzer liet daarbij haar gezicht zien. Opgegroeid in onze wijk komt ze inmiddels uit voor FC Utrecht.
Op de foto: Lotje met Jumbotas

We hielden een  ALV met borrel.
Daar kwam een aantal heel betrokken wijkgenoten op af. Dat leverde goede gesprekken en voor ieder weer extra motivatie op. Er ontstaan mooie nieuwe initiatieven zoals bijvoorbeeld het ZZP Café, de exposerende fotogroep, de appgroep ‘Aan de wandel’ (met 30 leden) en de maandelijkse Ouder Kind Ochtenden. Ook zien we het ledental toenemen. Inmiddels zijn 257 adressen lid van de wijkvereniging. Dat is ruim een derde van de wijk. We zijn blij dat het eigenlijk best goed gaat met de wijkvereniging!

Ook blij met de wijkvereniging? Doe mee en word HIER lid of donateur!

Afgelopen weekend vierden we als wijkgenoten weer geweldig Halloween met elkaar.
Het organisatieteam maakte zich vooraf wat zorgen. Vorig jaar waren er zoveel mensen van buiten de wijk, dat het echt té druk werd en zelfs kleine incidenten plaatsvonden. Het gevaar ontstaat dan dat dit wijkfeest aan eigen succes ten onder gaat. Daarom zijn ditmaal vooraf maatregelen genomen om mensen van ‘buiten’ enigszins te weren (vooraf opgeven en polsbandjes).
De hele avond verliep dit jaar gesmeerd en was weer enorm gezellig. Er waren ‘slechts’ 275 opgaven van kinderen en ouders en het was daardoor beduidend rustiger. Negen adressen hadden van hun huis een ware Griezelbelevenis gemaakt en daarnaast deden negentien adressen mee aan Trick & Treat. Leva won de beker voor ‘Het griezeligste kind’,  de beker voor ‘Griezeligste huis’ ging naar het co-project aan de Meerkoet 19 en 21. Op de dag zelf kreeg het Halloweenteam extra hulp van Fons de Jonge (presentatie), Maroesja Boon en Dick, Lex en Quirine van Mourik.
Enorme dank aan al die mensen én aan het organisatieteam Halloween 2023 bestaande uit Nathalie Post, Omar Gatti, Anne Huisman en Lia Dekker!

Hieronder een selectie uit de vele foto’s die zijn gemaakt en aan ons toegestuurd: