Strato’s, Hulpkracht en jeugd

Straatcontactpersonen om de tafel
Afgelopen vrijdag  kwamen de straatcontactpersonen bij elkaar tijdens een heerlijke en bijzonder gezellige indonesische maaaltijd (verzorgd door Braam catering uit de wijk). Ieder vertelde wat over het reilen en zeilen in de straat. Ook werd gebrainstormd over activiteiten die we zouden kunnen ondernemen tijdens het lustrum, 50 jaar Alandsbeek (in 2024). Al met al een zeer geslaagde avond.


HULPKRACHT in de wijk!
Tijdens bovenstaande avond bleek er nog weinig bekendheid te zijn over de groep ‘HULPKRACHT’ die de wijk rijk is.  Inmiddels hebben 28 potentiele helpers zich bij de groep aangesloten. Leg gerust je vraag of verzoek voor. Hier vind je meer informatie.


Voor kinderen, jongeren en de rest
In de maand oktober zijn er leuke dingen te beleven! Wat denk je van de Ouder kind Ochtend op zaterdag 14 oktober. Of de Voetbalmiddag tijdens de herfstvakantie op  woensdag 18 oktober? Klik door naar deze activiteit voor informatie over aanmelden.

Tenslotte vieren we op zaterdag 28 oktober als vanouds Halloween. Geef je hier tijdig voor op! Klik door op de activiteit voor meer informatie.