Gezellig nieuwjaarsfeest!

Afgelopen zaterdag hielden we als wijkvereniging het nieuwjaarsfeest voor alle wijkbewoners.

Op het veld voor de wijkkamer stond 54m2 aan partytenten (met heaters) en een kraam voor de hapjes en drankjes. In de loop van de middag kwamen zo’n honderd mensen even langs om bij te kletsen en elkaar een Gelukkig Nieuwjaar te wensen.
De kinderen genoten van het grote springkussen, de spelletjes en marshmallows roosteren boven het vuur.

Vrijwilligersprijs Leusden
Midden op het veld prijkte de enorme beker die we in december hebben gewonnen: de Leusdense Vrijwilligersprijs. Voorzitter Martijn Kraa: “Een geweldige opsteker voor weer een mooi nieuw jaar met elkaar in de wijk.”
Op de foto: Ghadeer Verhoef, Betty Gortemaker, Lionne te Loo, Anouk van Dijck en Martijn Kraa bij de uitreiking in december.

Nieuwe bestuursleden
Tijdens de middag werden bij acclamatie twee nieuwe (jonge!) bestuursleden geïnstalleerd: Anouk van Dijck en Ghadeer Verhoef. Beiden stelden zich kort voor aan de gasten. We wensen hen veel enthousiasme en inspiratie bij het verder leiden van de vereniging!
Aansluitend reikten we de prijs uit voor de puzzeltochtwandeling door de wijk. De familie Tazelaar ontving de taart.

Na een zeer geslaagde middag ging de afbouwploeg aan de slag. Dat was best een klus zo in de motregen en kou. Maar vele handen maken licht werk. Drie kwartier later sloten we de dag tevreden af met een oergezellige erwtensoep-maaltijd in onze Wijkkamer Alandsbeek!
N.B. Let even op de wand: vorige week hebben we platen aangebracht om de akoustiek in de Wijkkamer te verbeteren (met dank aan Martijn, Ghadeer en Jannie).

Onze dank gaat verder uit naar de buren die deze middag hielpen organiseren: Jacqueline van der Laan, Ron Sleurink, Ernst Jan Reitsma, Sandra Bosman,  Martijn Kraa, Fleur de Velde Harsenhorst, Anouk van Dijck, Nicolien van Santen, René Frans van Eijk, Jannie Miedema, Bernadette de Vries, familie de Wit, Simon Kuyvenhoven en Marjolein Groenewegen.