ZZP-Café wijkgenoten

Door: Jolanda de Kok

Tweede ZZP-café
Op donderdag 25 januari werd de Wijkkamer voor de 2e keer omgedoopt tot ZZP-café.
We waren dit maal met een kleine groep, wat het mogelijk maakte om elkaar beter te leren kennen. Een divers (of bont?) gezelschap zou je het kunnen noemen met een fotograaf (Simon Kuyvenhoven), een ‘muziekjuf’ voor de allerkleinsten en strandkunstenaar, die prachtige foto’s had meegenomen (Jetske Veenstra), tekstschrijver en meer (Vivienne Westerhoud), sjamanistisch/ spiritueel coach (Jessika Batjes), ballonkunstenaar en meer (Elvira de Kok) en kindercoach/ kledingcoach (Jolanda de Kok).
Bijzonder hoe veelzijdig we allemaal zijn!

Workshop schrijven voor internet/ SEO/ zakelijk bloggen
Vivienne gaf een workshop over het schrijven van blogs en teksten voor je website. Ze leerde ons vooral op welke manier je het best gevonden wordt via Google. Termen als SEO en Yoast waren voor de een bekender dan voor de ander, maar we hebben er allemaal iets van opgestoken. Vivienne legde dingen op een eenvoudige manier uit en heeft een schat aan ervaring. We dachten mee met elkaar over vragen als: Hoeveel kan ik vragen voor dit product? Via welke zoekwoorden zoeken potentiële klanten naar mijn diensten? Waar zou ik mijn producten kunnen verkopen?

Vrolijke noot
De vrolijke noot bracht Elvira, die wat ballonnen en een pompje had meegenomen. In no time leerden we een eenvoudige bloem ‘vouwen’ en was het tijd voor gekke foto’s.

Erg welkom op donderdag 4 april voor het 3e ZZP-café!
We starten om 19.00 uur in Wijkkamer Alandsbeek. Heel fijn als meer ZZP’ers aansluiten, zodat het gezelschap nog bonter wordt.
Het idee is om die keer jezelf in maximaal 2 minuten voor te stellen en een ‘meedenkvraag’ in te brengen als je dat wilt. Je gaat met briefjes met antwoorden, ideeën en suggesties naar huis en er is uiteraard volop tijd om door te praten, elkaar verder te helpen, samenwerkingen aan te gaan en elkaar te inspireren.

Aanmelden of Reageren? activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl