Komende workshops en excursies

Bier brouwen
Zoals je eerder hebt kunnen lezen gaan we op zaterdag 21 maart  gezellig ‘bierbrouwen met buren’. Inmiddels is deze dag volgeboekt maar er volgt waarschijnlijk een herhaling. Dus heb je interesse, stuur een mail.
meer informatie

Werken met was levenskaars
Op vrijdag 3 april kun je meedoen aan een workshop waarbij je met gekleurde was je eigen kaars gaat decoreren. Een paas-kaars of levenskaars waarbij je kiest voor eigen symbolen die voor jou belangrijk zijn en licht brengen in het komende jaar (na Pasen).
meer informatie

Bloem en cadeau by Rianne
Tijdens deze workshop maak je een prachtig bloemstuk op een sokkel. We verwerken narcis-bollen in dit voorjaars- bloemstuk.
meer informatie

80 jaar na de Duitse invasie
Op zondag 10 mei is het precies 80 jaar geleden dat de Duitsers ons land binnenvielen. Vanuit Wijkkamer Alandsbeek start een wandel- excursie van Leesbaar Landschap Leusden voor wie de verhalen wil horen.
meer informatie

Opgave en reacties altijd via de mail: activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl