Groepsapp Sociaal Alandsbeek is succes

De Sociaal Alandsbeek groepsapp, wat een succes!

Afgelopen maart zijn we begonnen met de nieuwe groepsapp ‘Sociaal Alandsbeek’.
De groep telt nu ongeveer 85 deelnemers en er heerst een ontspannen sfeer. De app wordt voor diverse doeleinden gebruikt. Een meubelstuk dat gratis opgehaald kan worden, een tafel die te leen gevraagd wordt, een pakketje dat verkeerd bezorgd is, waarschuwing voor glas op een grasveldje. De onderwerpen zijn dus erg divers!

Als beheerder is het fijn te zien dat iedereen respectvol met elkaar omgaat, er geen negativiteit heerst en alleen relevant wordt gereageerd, precies zoals bedoeld is. Laten we er met z’n allen ervoor zorgen dat dit zo blijft, ik ben van mening dat dit ten goede komt van de saamhorigheid en sfeer in de wijk.

Meld je ook aan! Een e-mail naar sociaal@buurkrachtalandsbeek.nl met je naam, adres en telefoonnummer is voldoende.

Met vriendelijke groet,
Irene de Morée, Goudplevier