Ontmoeten in de wijk

Terwijl het eigenlijk veel te warm is om een berichtje te schrijven – toch even een geluid vanuit de wijkvereniging. Uit veiligheidsoverwegingen zijn we momenteel heel voorzichtig als het gaat om ontmoeten. Twee, in onze ogen verantwoorde activiteiten, lopen door en daar willen we graag aandacht voor vragen.

Ontmoeten in de tuin
Elke maandagmiddag kun je aan komen waaien tussen 15.30 en 17.00 uur. In de achtertuin van de wijkkamer (Kokmeeuw 2) drinken we gezellig koffie en thee (op gepaste afstand). De buren Maaike, Jannie, Gerda, Anne Marie, Martijn, Fleur en Sandra regelen dit met elkaar en zorgen voor een goede ontvangst.

Zomerse BBQ’s: nog plek a.s. vrijdag 14 augustus en vrijdag 28 augustus
Het vrijwilligersteam van de aanschuiftafel organiseert drie zomerse BBQ’s in/bij wijkkamer Alandsbeek. Er kunnen elke keer maximaal 12 mensen deelnemen. De eerste keer is inmiddels achter de rug en was bijzonder geslaagd.

Op het menu staan diverse salades, sauzen en BBQ specialiteiten á la Wijkkamer Alandsbeek.
Koks: Fatma Eryilmaz en Lionne te Loo
Bar-BQ master: Martijn Kraa

Kom alleen of neem een vriend/vriendin of je buren mee. Het is geen probleem als je gast niet in de wijk woont.

Adres: Kokmeeuw 2
Data
: vrijdag 14 en 28 augustus
Start: 17.30 uur
Menuprijs: €11,- (exclusief dranken)
Opgave verplicht: activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl