MVGM trakteert op ijs

(Ingezonden brief MVGM)

Beste bewoners in Alandsbeek,

Vanwege het feit dat de meeste mensen op vakantie gaan in eigen land of achtertuin, willen wij u deze zomer iets lekkers aanbieden.

Woensdag 26 augustus rond 12:00 uur zal de blauwe MVGM-ijscokar bij langskomen in uw wijk op de kruising Beemden/Goudplevier. Met bijgevoegde tegoedbon kunt u gratis een ijsje voor uzelf (en uw gezin) afhalen. Kunt u de tegoedbon niet laten zien? Geen zorgen! U mag ook verwijzen naar uw adres. (Let wel, OP = OP!)

In verband met het te allen tijde waarborgen van de 1,5 meter afstand, willen wij u verzoeken het voor u gekozen tijdsslot te respecteren. Wij hopen hiermee de toeloop zoveel mogelijk te spreiden, zodat de RIVM-richtlijnen in acht genomen kunnen worden. U bent welkom vanaf:
–       12:00 uur: huurders Goudplevier + Beemden
–       13:00 uur: huurders Gorzen + Zilverreiger + Parelduiker
–       14:00 uur: huurders Kokmeeuw + Rietgors + Meerkoet

Heeft u vragen, ideeën of wilt u gewoon een praatje maken, dan kunt u ook bij de dan aanwezige MVGM medewerkers terecht.

Wij wensen u een fijne zomervakantie toe!

Met vriendelijke groet,
MVGM Wonen