Knuffels zoeken in Alandsbeek

MissT’ie-rieuse knuffels
Onderweg naar Valentijn kan iedereen wel een knuffel gebruiken, zeker in deze saaie en rare tijd. De komende dagen presenteert Haagsche Bluf Ballon weer eens wat anders dan ballonnen. Niks is te gek voor Haagsche Bluf Ballon!

Er zijn twee routes (die je zelf in Alandsbeek moet zien te vinden):
1 The walk of Fame
2 Speurtocht/ lekkere wandeling.

Vind je een knuffel, laat deze dan alsjeblieft hangen!
Elvira de Kok ruimt ze later ook weer op. Het lijkt Elvira  leuk als je er een lieve boodschap voor de ander achter laat. Bijv. ‘Je bent een kanjer’ o.i.d. Beide routes sluiten op elkaar aan dus als je wilt kun je van 1 over lopen naar 2.
Zou je graag een ballonnen- speurtocht willen voor een feest?! Stuur dan een berichtje aan Haagsche Bluf Ballon.