Kinder Zwerfafval Strooptocht

LET OP: GEWIJZIGDE PROGRAMMA-TIJDEN!

Zwerfafval Strooptocht – vrijdag 5 februari – Met Arie Afval
We verzamelen om 15.00 uur op het veld met de band, voor Kokmeeuw 2. We horen graag vooraf even of je komt omdat we voor je spullen zorgen. Elk kind krijgt van ons een grijper, hesje, handschoenen (die lenen we van Opgeruimd Leusden) én natuurlijk een vuilniszak. Na de instructies en verdeling van begeleiders trekken we in kleine groepje de hele wijk door.
Omstreeks 16.15 uur verzamelen we weer bij de start. Samen met Arie Afval gaan we trots bekijken wat we allemaal gevonden hebben. Er komt een Afval-race en we maken interessante Afval-foto’s. De beste stroper van de middag  krijgt van ons een prijs. En voor alle werkers is er natuurlijk limonade en wat lekkers.

Meld je aan via de chat van Facebook ‘Buurkracht Alandsbeek’
of de mail: activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl

Beperkte begeleiding
Na de instructie gaan we in groepjes de wijk door op zoek naar zwerfafval. Wij zijn met twee vrijwilligers en kunnen niet steeds met alle kinderen meelopen. Het zou daarom fijn zijn wanneer ook wat ouders mee willen doen.
N.B. Vergelijk het met buiten spelen – wij zijn uiteindelijk niet verantwoordelijk.