Dag van de Minibieb

Zaterdag 5 juni – Dag van de Minibieb
Leusden heeft veel leuke Minibiebs in diverse wijken. En er zijn er het afgelopen jaar ook weer een stel bijgekomen. Zaterdag 5 juni houden de Minibiebs in Nederland open dag en 5 Minibiebs in Leusden doen daar aan mee. Ook de twee Minibiebs in Alandsbeek.Gratis boeken ruilen - RuilBoek.nl

Tijdens de aangegeven uren is de beheerder (en initiator) van de Minibieb aanwezig. Per Minibieb is er ander kleinschalig programma zoals ‘voorlezen voor kinderen’ of gewoon gezellig ervaringen uitwisselen over boeken.

Voor de beheerders is het erg leuk hun ‘lezers’ eens te ontmoeten. Wie zijn dat eigenlijk en wat vinden ze van de Minibieb? Andersom is het aardig om kennis te maken met de beheerders die dit mogelijk maken. Wat drijft ze om dit te doen? Hebben ze er veel werk aan? Maken ze gekke dingen mee? Mocht je een tip of compliment hebben dan is dit je kans.

Breng een bezoekje aan een Minibieb!

Minibieb Porfier – Dioriet (t.h.v. Porfier 9)
Beheerder: Marja Hassing
14.00 – 16.00 uur: ruiltafel met extra boeken en koffie / thee / limonade voor de kinderen.

Minibieb Waarden  (t.h.v. speelveld)
Beheerders: Truus de Bruyn en Jannie Miedema
12.00 – 14.00 uur: voorlezen voor jonge kinderen, uitleg en gesprek over de Minibieb, koffie/thee en frisdrank voor de kinderen. Er zijn speeltoestellen op het veld om lekker te spelen. Bij slecht weer wijken we uit naar de Wijkkamer, die is op een steenworp afstand.

Voor meer informatie over de Minibiebs in de wijk en hun ontstaan klik hier
Voor informatie over andere deelnemende Minibiebs in Leusden verwijzen we naar de website: www.dagvandeminibieb.nl