Wijkgenoten in het nieuws met hun huis

Nancy Nichting aan de Zilverreiger. Misschien was haar huis je al eens opgevallen vanwege de leuke groene ‘Mini-bieb The Willows’.  Enige tijd geleden kon je ook nog bij haar binnen kijken in een uitzending van BinnensteBuiten.

Video in het kort: Jungle en kringloop Leusden
Nancy heeft 23 jaar in Zuid Afrika gewoond en is in 2014 met haar kinderen terug verhuisd naar Nederland. Veel van haar inrichting ademt Zuid Afrika, bijvoorbeeld alle planten en haar zelfgemaakte schilderijen.
Nancy is blij in Nederland, maar mist wel het buitenleven van Zuid Afrika. Met veel planten haalt ze het buitenleven naar binnen. Ze is dol op de kringloop. Wat destijds uit noodzaak is ontstaan is inmiddels haar hobby geworden.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk HIER de uitzending.


Een dak voor planten en vogels

Harrie van der Sanden van de Waarden. Ook aan zíjn huis loop je niet zomaar voorbij. Niet alleen vanwege de leuke ligging en mooie tuin. Het zogenaamde ‘Groendak’ trekt de aandacht van menig wandelaar.
In het Magazine Eigen Huis (mei 2022) wordt hij geïnterviewd over zijn groendak en beantwoordt twaalf vragen die mensen regelmatig stellen.

Benieuwd naar de inhoud van het artikel? Bekijk HIER de pdf.